Öppettider
Tisdag-Fredag 14.00 - 23.00
Lördag 12.00 - 23.00
Söndag-Måndag Stängt
Boka bord
Boka ölprovning
NYA CARNEGIE BRYGGERIET
BRYGGERI . BAR . RESTAURANG


Hos oss hittar ni inte bara ett bryggeri utan även en Bar och Restaurag där vi erbjuder ölprovningar, konferenser, en gigantisk uteservering och en massa roliga event.
Du får chansen att jobba i en unik miljö där bryggeriet ligger vägg i vägg med restaurangen och hela teamet på arbetsplatsen samarbetar, allt från bryggare till admin till servispersonal. 

Nya Carnegiebryggeriet letar efter sin nya
KÖKSCHEF!

Nya Carnegiebryggeriet är ett bryggeri- kombinerad restaurang beläget vid vattnet i vackra Hammarby Sjöstad. Vi har varit verksamma i 10 år och sedan start bryggt över 150 olika smakrika öler och fortsätter än idag hitta nya unika smakkombinationer som bygger på vår gemensamma kärlek till det genuina öl-hantverket och god mat.

Vårt mål är att servera mat som passar ihop med vår öl och på ett lättsamt sätt både utbilda och inspirera våra besökare om hur öl och mat fungerar ihop.

Som köksmästare hos oss kliver du in i en ny-renoverad restaurang med stort fokus på smaker och upplevelsen av att kombinera god öl med välsmakande mat i en social och inbjudande miljö. Du får möjligheten att jobba vidare med vårt menykoncept och med det sätta din touch på betydelsen av god mat, väl mtachad till vår öl och dess unika smaker.

 

Erfarenhet och kunskaper:

Som kökschef har du ansvar för den dagliga driften i restaurangen vilket inkluderar det kompletta ansvaret för köket och maten, samt budget, planering, inköp, leverantörskontrakt. Du har även personalansvar för totalt två personer i köket och förväntas samarbeta mycket väl med övrig restaurangpersonal som rapporterar till restaurangchefen. Vi ser därför att rätt person har mycket god ledarerfarenhet samt stark förståelse för businessen bakom framdriften av ett restaurangkök.

Du behöver även kunna uppvisa goda erfarenheter och meriter av att:

  • Utveckla menyer, smaker och tilllhörande prissättning
  • Upprätthållande av hygieniska krav och regelverk för livsmedelshantering och matberedning
  • Schemaläggning, rekrytering och personlig utveckling av kökspersonal
  • Utveckling av anpassade menyer för event och trendspaning inom restaurangbranschen
  • Identifiering av nya kulinariska tekniker och presentationer

Vi söker dig som:

Vill vara en del av vår helhetsupplevelse, från att ta ansvar för maten och smakupplevelsen till att vara bryggeris ansikte utåt och medverka vid olika former av publika arrangemang på ämnet öl och mat. Vi ser att du kommer arbeta nära vår ölprovningsansvarig/sommelier för att fortsätta utveckla våra besökares smakupplevelser och vi tror att rätt person uppskattar den sociala kontakten med gästerna likväl som framdriften av köket och utvecklingen av en framgångsrik meny.

Som person ser vi att du är strukturerad och planeringsam och trivs såväl med det operatinoella ansvaret som med det administrativa arbetet. Du är lösningsorienterad och en god lagspelarare med hög servicekänsla för såväl restaurangens gäster som dina lagkamrater.

För frågor om tjänsten, kontakta: Rebecca Müller, Hospitality & Marketing Manager

Rebecca.mueller@ncb.se

Vill du jobba med oss?
Dra iväg ett mail till

info@nyacarnegiebryggeriet.se