Öppettider
Tisdag-torsdag 11.30 - 23.00
Fredag-lördag 11.30 - 00.00
Lunch tis-lör 11.30 - 14:00
Söndag-måndag STÄNGT
Midsommar 20-21/6 STÄNGT
Boka bord
Boka ölprovning
VECKA 26 TIS-FRE
VECKANS
11:30-14:00

VECKANS SALLAD 195 kr
Rödbetssallad dresserad med olivolja och honung toppad med karameliserad getost

VECKANS FOCACCIA 185 kr
Nybakad foccaccia toppad med tomatsalsa serrano skinka, burrata och sallad i säsong

VECKANS FISK 215 kr
Inkokt lax med dillmajonnäs, pressgurka och kokt potatis

Midsommarafton och Midsommardagen har vi stängt.

VECKA 26 TIS-FRE
DAGENS
11:30-14:00 - 159 KR

TISDAG
STEKT FLÄSK med löksås och rostad potatis

ONSDAG
KÖTTBULLAR med gräddsås, potatis puré pressgurka och rårörda lingon

TORSDAG
SMÖRSTEKT PLUMA från svensk rapsgris med rostad potatis sockerärtor och bearnaisesås

FREDAG
PASTA BOLOGNESE toppad med parmesan och olivolja

Midsommarafton och Midsommardagen har vi stängt.

VECKA 26
ALLTID PÅ BRYGGERIET

NYA CARNEGIEBURGARE 267 kr
med aioli, svartrökt bacon, ost, lök, tomat, sallad & pommes frites. Välj mellan aioli eller habaneromajonnäs som dip.

NYA CARNEGIEVEGOBURGARE  199 kr
på kikärtor & belugalinser. Serveras med Västerbottenost, friterad purjolök & pommes frites. Välj mellan aioli eller habaneromajonnäs som dip.

MATJESSILL 199 kr
med 63-gradigt ägg, mandelpotatis, västerbottenost & knäckebröd.

ON TAP

Kolla in Untappd HÄR för att se vad vi serverar på tapp just nu!