Öppettider
Tisdag 16.00 - 22.00
Onsdag-Torsdag 16.00 - 23.00
Fredag 16.00 - 00.00
Lördag 14.00 - 00.00
Söndag Stängt
Måndag Stängt
Boka bord
Boka ölprovning
SPECIAL
ÖLPROVNING

Det finns idag ett enormt intresse av att prova och lära sig mer om öl. Våra specialölprovningar är en chans för dig att kunna konvertera dina suröls-skeptiska kompisar, checka in sällsynta flaskor på Untappd eller bara dricka riktigt god öl!

Då ölscenen ständigt förnyas och nya trender uppstår är det en självklarhet för oss att också uppdatera våra ölprovningar. Nedan finner du olika teman som vi (just nu) brinner särskilt mycket för, vi kommer dock uppdatera sidan med nya teman löpande.

För att boka in dig på en specialölprovning klickar du på ”boka ölprovning” och väljer sedan ett av de datum vi listar under beskrivningarna nedan, väljer den provningen ni vill boka och betala när ni gör bokningen.

OBS! För att kunna genomföra en ölprovning krävs att fler än 4 har anmält sig. Behöver vi flytta er ölprovning till ett senare datum hör vi av oss till er senast 24 timmar innan bokningstillfället.

Surölsprovning

Suröl, kanske den mest trendiga, uråldriga och missförstådda öltypen av dem alla. Vad är suröl? Är suröl ens en ölstil? Vem är den där Brett egentligen?

Det är några av de frågor vi kommer diskutera och försöka få svar på under denna populära specialölprovning.

Vi kommer prova sex olika, både välbalanserade, fruktiga och knasiga öl från vårt eget bryggeri men också från andra favoritbryggerier.

Datum

Onsdag 13/4, kl 19

Pris: 450kr / person (totalt 6 olika öl) 


IPA och humligt

Humle är en av ölets mest unika och spännande ingredienser! Utan återupptäckten av IPA:n och humlig öl hade vi kanske aldrig fått någon ölboom och världen hade varit en otroligt mycket tråkigare plats.

Aldrig har man pratat så mycket humle som idag och under denna ölprovning reder vi ut vad som är så speciellt med denna snabbväxande, gröna hampväxt. Hur skiljer sig humlesorter från olika länder och varför är humlig öl en vattendelare?

På Nya carnegiebryggeriet har vi sedan start utforskat möjligheterna med humle så det vore tokigt att inte prova riktigt färsk och humlig öl från vårt eget bryggeri. Dessutom kommer vi prova några favoriter från andra bryggerier!

Datum

- Fler datum kommer inom kort.

Pris: 450kr/person (totalt 6 olika öl)


Lager

Lager är utan tvekan den mest populära men samtidigt också den mest underskattade öltypen av dem alla.

Trots att vi på Nya carnegiebryggeriet dagligen skapar nya spännande recept med knasiga kryddor, humlesorter och frukter kommer våra hjärtan alltid slå lite extra för lagerölet. Det finns få saker som kan göra en bryggare så avundsjuk som när ett annat bryggeri får till en riktigt bra lager. Hur kommer det sig och varför är lager för somliga synonymt med fulöl?

Under denna ölprovning kommer vi prova sex olika öl som visar den enorma bredd som finns inom lagerfamiljen, dels från vårt eget bryggeri men också från andra bryggerier som lyckats bemästra denna svåra konstform.

Datum

- Fler datum kommer inom kort. 

Pris: 450kr / person (totalt sex olika öl)

 

Julölsprovning

Få ämnen är så känsliga som vad som egentligen bör finnas med på ett julbord, vilken julmust som är bäst och likaså hur julölen ska smaka. I takt med att ölvärlden konstant förnyas finns det idag fler tolkningar av julöl än någonsin tidigare. Kul, tycker vi på Nya Carnegiebryggeriet! Därför vill vi bjuda på en ovanligt exklusiv och knasig ölprovning där vi provar oss igenom sex olika favoriter bland de öl vi tycker är självklara till julen!

Datum

----

Pris: 450kr / person (totalt 6 olika öl) 

 

BOKA HÄR!