Öppettider
Tisdag 16.00 - 22.00
Onsdag-Torsdag 16.00 - 23.00
Fredag 16.00 - 00.00
Lördag 14.00 - 00.00
Söndag Stängt
Måndag Stängt
Boka bord
Boka ölprovning
SPECIAL
ÖLPROVNING

Det finns idag ett enormt intresse av att prova och lära sig mer om öl. Våra specialölprovningar är en chans för dig att kunna konvertera dina suröls-skeptiska kompisar, checka in sällsynta flaskor på Untappd eller bara dricka riktigt god öl!

Då ölscenen ständigt förnyas och nya trender uppstår är det en självklarhet för oss att också uppdatera våra ölprovningar. Nedan finner du olika teman som vi (just nu) brinner särskilt mycket för, vi kommer dock uppdatera sidan med nya teman löpande.

För att boka in dig på en specialölprovning klickar du på ”boka ölprovning” och väljer sedan ett av de datum vi listar under beskrivningarna nedan, väljer den provningen ni vill boka och betala när ni gör bokningen.

OBS! För att kunna genomföra en ölprovning krävs att fler än 4 har anmält sig. Behöver vi flytta er ölprovning till ett senare datum hör vi av oss till er senast 24 timmar innan bokningstillfället.

Öllandet Belgien

Detta underbara och mytomspunna ölland, landet med över 300 bryggerier och som brygger några av världens bästa öl. 

Vår sommelier Per tar oss på en smakresa runt Belgien där vi kommer prova oss igenom sex olika öl i olika stilar, för att visa upp Belgiens ölmångfald. 

Ni bokar enklast er plats via vår hemsida där ni antingen köper er plats eller bokar med ett presentkort. 

Välkomna att djupdyka med oss! 

- 17/5 - 19:00 

Pris: 500kr/person (totalt 6 olika öl)

 

 

BOKA HÄR!