Öppettider
Tisd - Tors 16.00 - 23.00
Fredagar 15.00 - 00.00
Lördagar 12.00 - 00.00
Söndagar 12.00-18.00
Mondagar Closed
Boka bord
Boka ölprovning
NYA CARNEGIE-
BRYGGERIET
Kom och fira
PILSNER-KORVENS DAG!
med oss och Bullens. Onsdag 30/6 från kl 16:00.
Dagen som vi alla har väntat på börjar närma sig - PILSNERKORVENS DAG! Att pilsner och Bullens kultförklarade korvar är en oslagbar kombo vet ju alla. Särskilt när man tillagar dem i supersmarrig lag gjord på vår Luma Pils! För att fira detta kommer de tvåhundra första gästerna få en GRATIS korv från Bullens!!! Dessutom har vi bunkrat upp med rekordmycket Luma Pils. Både alkoholfria och vegetariska alternativ finns såklart. Vi ses!
Varmt välkomna på
ÖLPROVNING
i bryggeriet!
Join us bakom kulisserna i bryggeriet där ni får stå millimeter från bryggutrustningen, smaka och dofta på ingredienser och förundras bland jästankarna. Tillsammans guidar vi oss igenom ölets underbara värld där vi börjar med en rundvisning i bryggeriet och avslutar med en ölprovning där vi testar oss igenom några utvalda öl från bryggeriets sortiment.
Äntligen tillbaks!
HALO SOUR
Raspberry lemon Sour
En dag fick vi en snilleblixt från en klar himmel, klart vi ska brygga en suröl med orimligt mycket hallon! Sagt och gjort, i med 20% hallonpuré och en nypa citronzest för fräschören och resultatet blev en fruktig och syrlig suröl och dessutom knallrosa på köpet. Win win! Finns på Systembolaget, artikelnummer: 10753
PÅ FAT
I VÅRT TAPROOM
West-Coast IPA
6,8%
Session IPA
4,5%
Ofiltrerad lager
5,9%
New England IPA
6,0%
Hybrid Pale Ale
5,8%
Sour Ale
4,5%
DIPA
8,5%
Bock
7,0%
SE ALLA VÅRA ÖL