Öppettider
Tisdag 16.00 - 22.00
Onsdag-Torsdag 16.00 - 23.00
Fredag 16.00 - 00.00
Lördag 15.00 - 00.00
Söndag Stängt
Måndag Stängt
Boka bord
Boka ölprovning
OM OSS
Sedan 2014-02-10
En plats att uppleva modern ölkultur

En gammal lampfabrik, fyra bryggare och ganska många craftentusiaster utspridda över halva världen. Så började vår historia, and it's still going strong. 

Hela historien började som en galen idé redan 2007 med ett bryggeri innanför tullarna i Stockholm (vi hamnade nästan där...) och som slutade med ett bryggeri i en väldigt trång lokal i Hammarby Sjöstad. Sedan den 10:e februari 2014 har det skapats magi i den gamla lampfabriken Luma. Tillsammans har vi skrattat, gråtit och svurit ihop över alla lyckade brygder, misstag och fantastiska event som vi gjort under årens lopp. 

Under de år vi har varit igång som bryggeri har vi bryggt över 150 olika öl. Vissa av brygderna har varit engångsbrygder som försvunnit lika fort som dom kom medan andra har bryggts sedan start och som bryggs än idag (Kellerbier ❤️).

Vi har hunnit med att brygga öl på isblock från Torneälven, gammalt surdegsbröd och återvunnet avloppsvatten. Vi har haft en enorm fascination för Witbier (?), bryggt öl på Hammabyhöjdens syrenklasar och gjort påhittiga saker såsom Pina Colada-öl (den pratar vi dock inte högt om...). 

“Nya Carnegie­bryggeriet är helt enkelt en dröm som går i uppfyllelse”

Syrenöl in the making.
4th of July på bryggeriet

Att skapa god stämning, underhållande event och sprida ölkunskap och framförallt att erbjuda er god öl ligger i vårt DNA. Vårt mål är att vara en samlingsplats för öl, en hub för ölkultur och ölkunskap i Stockholm, oavsett vilken kunskapsnivå man ligger på. En plats att uppleva öl med alla sinnen. 

Till vårt bryggeri kan du komma för att lära dig mer om öl, äta god mat eller bara för att ta en öl i baren. Vi vill finnas till för alla, oavsett vilket ändamål man har när man besöker oss. 

Så kom gärna och hälsa på oss på Nya Carnegiebryggeriet. Vi älskar öl.

Vill du komma i kontakt med oss? Maila oss på info@nyacarnegiebryggeriet.se