Joakim Losin - VD
joakim.losin@greatbrewco.com
Talfryn Provis-Evans - Head of Production
talfryn.provis-evans@ncb.se
Lise Ljungman - Marketing and Hospitality
lise.ljungman@ncb.se
Rebecca Müller - Marketing and Hospitality
rebecca.mueller@ncb.se
Jessica Larsson - Head of Front of House
jessica.larsson@ncb.se
Chris Thurgeson - Brewmaster
chris.thurgeson@ncb.se
Joacim Nilsen - Packaging and Processing Manager
joacim.nilsen@ncb.se
Hos oss hittar ni inte bara ett bryggeri utan även en Bar och Restaurag där vi erbjuder ölprovningar, konferenser, en gigantisk uteservering och en massa roliga event.
Du får chansen att jobba i en unik miljö där bryggeriet ligger vägg i vägg med restaurangen och hela teamet på arbetsplatsen samarbetar, allt från bryggare till admin till servispersonal.
Vill du jobba hos oss? Dra iväg ett mail till:
Förutom att vårt Taproom är ett jäkligt trevligt ställe att hänga på är det dessutom en marknadsföringsplats för vår vår öl och vi finns också till för att aktivera vårt bryggeri, och visa upp all den fantastiska öl vi brygger. Vi vill att alla gäster som besöker oss ska lämna oss med en positiv upplevelse bakom sig, oavsett om de varit hos oss på ölprovning, ätit middag eller endast tagit en öl i baren. Nu letar vi efter en vår nästa barchef, en person som kan ta vår bar och restaurang till nästa nivå!
Om rollen:
Att vara barchef hos oss innebär att man har det yttersta ansvaret över baren, vårt hjärta i restaurangen. Du kommer vara en viktig del i att bygga bryggan mellan bryggeriet och restaurangen och se till att all vår fantastiska öl som bryggs får sin rätta plats i kranarna och att den serveras vid rätt tidpunkt. Utöver detta kommer du också ha en hand i vad för barsnacks vi serverar, övrigt dryckesutbud utöver ölen och se till att alla våra baranläggningar fungerar som de ska.
Ett urval av arbetsuppgifterna:
Om dig:
Intresserad? Dra iväg ett mail med CV och Personligt brev till info@nyacarnegiebryggeriet.se
Restaurang Nya Carnegiebryggeriet är ett bryggeri och restaurang i ett, vackert beläget vid vattnet i Gamla Lumafabriken mitt i Hammarby Sjöstad. I över tio år har vi bryggt fler än 150 olika öl och experimenterat med nya, unika smakkombinationer. Vår passion är att förena det genuina öl-hantverket med god mat, och att på ett lekfullt och inspirerande sätt lära våra gäster hur öl och mat samspelar.
Som Kökschef hos oss kommer du in i en nyrenoverad restaurang med stort fokus på både helhetsupplevelse och ekonomi. Vi vill fortsätta utveckla vårt menykoncept – och här får du möjlighet att sätta din personliga prägel. Du blir en viktig kugge i vårt affärsteam och arbetar nära ledningen för att säkerställa både höga kulinariska ambitioner och god lönsamhet.
Dina huvudsakliga ansvarsområden:
Vi söker dig som:
Varför Restaurang Nya Carnegiebryggeriet?
Låter detta spännande? Tveka inte att höra av dig till info@nyacarnegiebryggeriet.se!
Varmt välkommen med din ansökan!
Restaurang Nya Carnegiebryggeriet är ett bryggeri och restaurang i ett, vackert beläget vid vattnet i Gamla Lumafabriken mitt i Hammarby Sjöstad. I över tio år har vi bryggt fler än 150 olika öl och experimenterat med nya, unika smakkombinationer. Vår passion är att förena det genuina öl-hantverket med god mat, och att på ett lekfullt och inspirerande sätt lära våra gäster hur öl och mat samspelar.
Förutom att vårt Taproom är ett jäkligt trevligt ställe att hänga på är det dessutom en marknadsföringsplats för vår öl och vi finns också till för att aktivera vårt bryggeri, och visa upp all den fantastiska öl vi brygger. Vi vill att alla gäster som besöker oss ska lämna oss med en positiv upplevelse bakom sig, oavsett om de varit hos oss på ölprovning, ätit middag eller bara tagit en öl i baren. Ni inför sommaren går vi in i vår mest busy period och utökar dessutom med luncher och därmed behöver vi utöka vårt team!
Rollen:
Vi söker en lagspelare som gillar att arbeta i små team och stundtals trivs i ett högt tempo och ställer höga krav på kvalitet. För att trivas hos oss behöver du vara en positiv person med ett ”can-do” mindset.
Vi söker dig som:
Varför Restaurang Nya Carnegiebryggeriet?
Låter detta spännande? Tveka inte att höra av dig till info@nyacarnegiebryggeriet.se!
Varmt välkommen med din ansökan!
Välkommen till Nya Carnegiebryggeriet
Förutom att vårt Taproom är ett jäkligt trevligt ställe att hänga på är det dessutom en marknadsföringsplats för vår öl och vi finns också till för att aktivera vårt bryggeri, och visa upp all den fantastiska öl vi brygger. Vi vill att alla gäster som besöker oss ska lämna oss med en positiv upplevelse bakom sig, oavsett om de varit hos oss på ölprovning, ätit middag eller endast tagit en öl i baren. Nu öppnar vi även upp för lunch och utökar därför vår personalstyrka.
Rollen:
Att vara bar- och servispersonal hos oss innebär att man är en del av bar och bryggeripusslet, länken som knyter ihop bryggeribranschen med hospitalitybranschen i restaurangvärlden. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för mat och dryck, en utåtgående personlighet och en vilja att lära dig mer om öl (om du inte redan kan allt såklart!). Vi vill att vår personal som jobbar hos oss ska vara en lika stor del anledning att besöka oss som att komma för att testa vår öl. Du kommer rapportera till vår Front Of house och eventansvarige. Tjänsten är en 100% tjänst och vi applicerar 6 månaders provanställning.
Arbetsuppgifter:
Om man vill finns det också möjlighet att lära sig att hålla rundvandringar i bryggeriet samt ölprovningar för våra gäster!
Om dig:
Intresserad? Dra iväg ett mail med CV och Personligt brev till info@nyacarnegiebryggeriet.se.