Öppettider
Tisd - Tors 16.00 - 23.00
Fredagar 15.00 - 00.00
Lördagar 12.00 - 00.00
Söndagar 12.00-18.00
Mondagar Closed
Boka bord
Boka ölprovning

Med anledning av Covid-19

 

Kära ölälskande vänner.

Att skapa god stämning, underhållande event och sprida ölkunskap och framförallt att erbjuda er god öl ligger i vårt DNA och vi vill ingenting annat än att kunna fortsätta med business as usual.

Vi har följt utvecklingen noga angående virusspridningen Covid-19 och de åtgärder som nu tas för att skydda våra äldre och sjuka och undvika en stor smittspridning. Vi står inför svårigheter vi aldrig stått inför tidigare och i denna tid går det inte att understryka nog att vi behöver ta hand om varandra.

Vi vill vara en hub och en oas för er gäster när ni vill koppla bort omvärlden en stund och bara njuta av härlig atmosfär och något gott att dricka och äta. För att kunna fortsätta vara detta så har vi tagit till åtgärder för att ni som gäster ska känna er trygga hos oss samt också för att skydda vår personal.

Vi kommer hålla öppet som vanligt tillsvidare i vår Gastropub och våra ölprovningar, dock kommer vi säkerställa att man kommer sitta med säkert avstånd från varandra när ni besöker oss.

Vi har även valt att ändra konceptet på våra ölprovningar. Vi är ett litet bryggeri och vill såklart utsätta vår personal för så lite risk som möjligt. Samtidigt vill vi fortsätta erbjuda möjligheten för de av er som vill tänka på annat en stund, att besöka oss och lära sig mer om världens bästa dryck på ett tryggt och trevligt sätt. Vi begränsar därför antalet deltagare per ölprovning till 12 personer för att kunna garantera ett tryggt avstånd mellan stolarna. Vid fint väder hålls ölprovningen utomhus. Bryggeriet kommer vara stängt för besökare, istället provar vi fyra olika öl och går igenom bryggprocessen i vår gastropub. 

Vi har utökat städningen i våra lokaler där vi rengör med desinfektionsmedel på alla ytor ett flertal gånger under service. Vi kommer också ombe alla som ska besöka bryggeriet att tvätta och sprita händerna innan dom går in. Vi har stängt av ingången från tvärbanan och använder endast ingången från vattnet. Detta för att säkerställa att vi inte släpper in för många samtidigt i vår gastropub. 

I dessa turbulenta tider vet vi att folk behöver något härligt att se fram emot, även om det bara kanske är något så litet som att dricka en Kellerbier och äta en burgare på sitt lokala bryggeri. Vi vill finnas till för er.

Vill ni inte sitta hos oss och äta så påminner vi ödmjukt att vi erbjuder Take Away, att vår mat går att beställa via Foodora samt att många av våra öl finns på Systembolaget, både på hyllorna och att beställa.

Å hela vår industris vägnar så ber vi er också att stötta så mycket som det går nu när många restauranger går på knäna. Vill ni inte gå ut och äta just nu så erbjuder många idag Take Away eller presentkort så man kan gå och äta vid ett senare tillfälle. Varenda liten handling är värdefull för oss. - we’re all in this together.

Be safe, ta hand om varandra och tvätta händerna.

Nya Carnegiebryggeriet