Öppettider
Tisdagar 16.00 - 22.00
Onsdagar-Torsdagar 16.00 - 23.00
Fredagar 16.00 - 01.00
Lördagar 14.00 - 01.00
Söndagar Stängt
Mondagar Stängt
Boka bord
Boka ölprovning

Med anledning av Covid-19

 

Kära ölälskande vänner.

Att skapa god stämning, underhållande event och sprida ölkunskap och framförallt att erbjuda er god öl ligger i vårt DNA och vi vill ingenting annat än att kunna fortsätta med business as usual.

Vi har följt utvecklingen noga angående virusspridningen Covid-19 och de åtgärder som nu tas för att skydda våra äldre och sjuka och undvika en stor smittspridning. Vi vill vara en hub och en oas för er gäster när ni vill koppla bort omvärlden en stund och bara njuta av härlig atmosfär och något gott att dricka och äta. För att kunna fortsätta vara detta så har vi tagit till åtgärder för att ni som gäster ska känna er trygga hos oss samt också för att skydda vår personal.

Vi kommer hålla öppet som vanligt tillsvidare i vår Gastropub och på våra ölprovningar, vi kommer dock säkerställa att man kommer sitta med säkert avstånd från varandra när ni besöker oss.

Vi är ett litet bryggeri och vill såklart utsätta vår personal för så lite risk som möjligt. Samtidigt vill vi fortsätta erbjuda möjligheten för de av er som vill tänka på annat en stund, att besöka oss och lära sig mer om världens bästa dryck på ett tryggt och trevligt sätt. Vi begränsar därför antalet deltagare per ölprovning till 10 personer för att kunna garantera ett tryggt avstånd mellan stolarna.

I dessa turbulenta tider vet vi att folk behöver något härligt att se fram emot, även om det bara kanske är något så litet som att dricka en Kellerbier och äta en burgare på sitt lokala bryggeri. Vi vill finnas till för er.

Å hela vår industris vägnar så ber vi er också att stötta så mycket som det går nu när många restauranger går på knäna. Vill ni inte gå ut och äta just nu så erbjuder många idag presentkort så att man kan gå och äta vid ett senare tillfälle. Varenda liten handling är värdefull för oss. - we’re all in this together.

Be safe, ta hand om varandra och tvätta händerna.

Nya Carnegiebryggeriet