Öppettider
Tisdag 16.00 - 22.00
Onsdag-Torsdag 16.00 - 23.00
Fredag 16.00 - 00.00
Lördag 16.00 - 00.00
Söndag Stängt
Måndag Stängt
Boka bord
Boka ölprovning
UPPTÄCK VÅR GASTROPUB
Jul på bryggeriet!
Under december och jultider erbjuder vi en Jul-feastingmeny som vi serverar sharing-style där all mat kommer på större fat till bordet. Tillsammans får ni njuta av en klassisk julmiddag som innehåller både klassiker och bryggeriets egna tolkningar på traditionell julmat. Går självklart att kombinera med ett ölpaket med öl bryggda av oss samt också med en julig ölprovning för att få en full bryggeriupplevelse!

Vill ni boka vår upplevelse Jul på brygeriet? Maila till restuarangen@nyacarnegiebryggeriet.se eller ring +46(0)8-510 650 82 

I vår gastropub hittar ni allt det som man kan tänkas vilja ha när man besöker ett bryggeri.

På menyn hittar ni maträtter anpassade efter säsong som självklart passar perfekt till öl och i kranarna hittar ni färsk öl direkt från bryggeriet med några öl som inte serveras någon annanstans än hos oss. Förutom vår egna öl har vi även ett gediget utbud med öl från andra bryggerier i Sverige samt andra delar av världen. 

Hos oss hoppas vi att alla hittar något ni tycker om. Från ölälskare till noviser som vill prova något nytt, ni är alla välkomna till oss. Vi ses i baren. 

Psst. Era fyrbenta vänner är välkomna till vår bar (går dock ej att boka bord) och ja, vi serverar också vin. 

"Vårt mål är att servera mat som passar perfekt till craft-öl. "

ON TAP
Ofiltrerad lager
5,9%
West-Coast IPA
6,8%
Cold IPA
6,5%
Belgisk Blonde Ale
5,5%
Geuze - Gueuzerie Tilquin
6,5%