Öppettider
Tisdagar 16.00 - 22.00
Onsdagar-Torsdagar 16.00 - 23.00
Fredagar 16.00 - 01.00
Lördagar 14.00 - 01.00
Söndagar Stängt
Mondagar Stängt
Boka bord
Boka ölprovning

Lediga tjänster hos oss:

Process & Packaging Operator

Nya Carnegiebryggeriet är ett växande hantverksbryggeri i Hammarby sjöstad och är en del av Carlsberg Group.

Vi har för knappt år sedan expanderat verksamheten med vår nya tappningsanläggning Lighthouse som ligger i Jordbro. Här bulkas öl från bryggeriet in och processas klart innan den avslutningsvis förpackas till en färdig produkt.

Anläggningen är semi-automatiserad med linjer för flaska, burk, stålfat och Draughtmaster PET-fat.


I Lighthouse är vi ett team på 4 operatörer, en lastbilschaufför och en platschef som vi nu ska förstärka med ytterligare operatörer. Att vilja vara en aktiv del av detta lag och att arbeta bra i grupp är ett måste för att du ska vara rätt person för denna tjänst.

Vidare vill vi att du är en initiativtagande person som finner stolthet över att göra ett bra jobb och har ett stort tekniskt intresse. Även egenskaper som att lätt engagera sig och att vilja lära sig vill vi gärna se i en kandidat. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper vid rekryteringen. Arbetet sker i för och eftermiddagsskift.
För att relevant erfarenhet har du antagligen arbetat som operatör/tekniker inom tillverkande industri innan, gärna inom livsmedel. Meriterande är även någon form av teknisk utbildning.


Arbetsuppgifter:
▪ Styra och ansvara över förpacknings- och processmaskiner både med fokus på kvalitet och effektivitet
▪ Planera och utföra CIP-program
▪ Rapportera process- och produktionsdata
▪ Hålla hög nivå på renlighet/hygien i fabriken
▪ Allmän lagerhantering


Tycker du att detta låter intressant, skicka din ansökan till Process & Packaging Manager Jonas på jonas.bjarre@ncb.se.

För funderingar kring tjänsten kan Jonas även nås på 072 168 38 91.

Personal till Gastropuben

Om du är intresserad av god öl, hemmalagad mat, skapa bra stämning och älskar att servera gäster då är du välkommen att söka jobb och bli en del av vårt team i Gastropuben.

Vi ligger intill bryggeriet i Hammabry Sjöstad.

Vi söker personal både till baren och till servisen.

Om du är intresserad så kontakta; david.manly@ncb.se  eller info@ncb.se eller 073-3744701


Hos oss hittar ni inte bara ett bryggeri utan även en Gastropub där vi erbjuder ölprovningar, konferenser, en gigantisk uteservering och en massa roliga event. Du får chansen att jobba i en unik miljö där bryggeriet ligger vägg i vägg med restaurangen och hela teamet på arbetsplatsen samarbetar, allt från bryggare till admin till servispersonal. 

Vill du jobba med oss? Dra iväg ett mail till info@nyacarnegiebryggeriet.se! 

En fantastisk plats att jobba på. 


Nya Carnegiebryggeriet är idag ett av Sveriges ledande mikrobryggeriet med rötterna i både USA och i Sverige. Vi gillar att vara innovativa och testa nya saker samtidigt som vi också värnar om det traditionella. Vi är ett härligt gäng på ca 15 personer som jobbar under företaget Nya Carnegiebryggeriet och vi har otroligt roligt tillsammans. Vi samarbetar även tätt ihop med andra bryggerier, både i Sverige och internationellt.